İmamoğlu'nun endişeli bekleyişi

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz'in bugünkü (17.10.2022)''İmamoğlu'nun endişeli bekleyişi'' başlıklı yazısı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretinin sonuçlarını en çok merak edenlerin başında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, bu gezide 2023 cumhurbaşkanlığı adaylığı için FETÖ'den icazet almayı başarırsa Ekrem İmamoğlu'nun -henüz umudunu kesmediği- adaylık hayalleri de suya düşecek. Kariyer planını yeniden gözden geçirmek zorunda kalacak. CHP Genel Başkanlığı'na mı oynar, adaylık planlarını sonraki bahara mı erteler, onu zamanla öğreneceğiz.

Kılıçdaroğlu'nun ABD otobanındaki sekiz saatlik kayıp yolculuğunda çok şeyin netleşmiş olması gerekiyor. Bu ziyaretin en kritik anının o sekiz saatlik kayıp zaman olduğunu bilen biliyor.

Kılıçdaroğlu'nun o arada kimlerle buluştuğu, ne konuştuğu, icazet alıp almadığı konuları şimdilik sır.

Fakat, firari FETÖ'cü işadamı Akın İpek'in fonladığı iddia edilen Tele1'den, Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan yayınların artması hiç hayra alamet değil.

FETÖ, İmamoğlu'ndan yüz çevirip 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar