Güneydoğu'nun tapusunu PKK/HDP'ye verin, olsun!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, vatandaşlık tanımını değiştirerek Kürtçeyi ana dil olarak anayasaya koyacaklarını açıkladı. Bu konu uzun senelerdir, gündemde. ABD'nin, PKK/HDP'ye kalıcı bir...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, vatandaşlık tanımını değiştirerek Kürtçeyi ana dil olarak anayasaya koyacaklarını açıkladı.

Bu konu uzun senelerdir, gündemde. ABD'nin, PKK/HDP'ye kalıcı bir varlık sağlayabilmek için sistematik olarak dayattığı bir model. Türkiye'ye tam ortasından ikiye bölebilmek için bir topluma, halka ihtiyaçları var. 'Kürtçe ana dil' derken, bunu kastediyorlar.

Irak ve Suriye anayasalarında işgal ve iç savaşla gerçekleştirdikleri dönüşümü, Türkiye'de yıllardır PKK terörü ve HDP'nin Kürtçü siyasetiyle başarmak istiyorlar.

Bu konuyu Ali Babacan'ın gündeme getirmesine bakmayın; CHP öncülüğündeki altılı masanın kurulmasının temel amaçlarından biri de budur.

ABD ve Batı sistemi, altılı masayı öncelikle Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'yi durdurabilmek için kurup desteklemektedir.

Türkiye'yi durdurmayı başardıktan sonraki istikametleri ise ülkeyi bölünmeye sürüklemek olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar