Eyvah, yine danışman olmuşlar!

HDP kongresinin sürprizlerinden biri de danışma kuruluna giren sözde 'aydın' isimlerdi: Mehmet Altan, Hasan Cemal, Ali Bayramoğlu ve Rıza Türmen. Ahmet Türk ve Mithat Sincar'ın arayıp rica etmesi üzerine bu kişiler HDP ...

HDP kongresinin sürprizlerinden biri de danışma kuruluna giren sözde 'aydın' isimlerdi: Mehmet Altan, Hasan Cemal, Ali Bayramoğlu ve Rıza Türmen.

Ahmet Türk ve Mithat Sincar'ın arayıp rica etmesi üzerine bu kişiler HDP Danışma Kurulu'na katılmış.

Ertuğrul Özkök, bu gelişme karşısında çok şaşırdığından ABD'den döner dönmez, ayağının tozuyla tek tek bu isimleri arayıp sormuş. Neden katıldıklarını öğrenmeye çalışmış. Ve bu 'aydınların', danışma kurulu toplantılarında HDP'yi 'silahlı mücadele'den uzak tutmayı tavsiye edeceklerini düşünerek de çok sevinmiş!

Ali Bayramoğlu ve Rıza Türmen'i ayrı tutacak olursak; Hasan Cemal ve Mehmet Altan, aslında PKK'nın silahları bırakmaması için az uğraşmamışlardı. Vaktinde, çözüm sürecini sabote etmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Kürtleri de Türkleri de terör belasından kurtaracak o süreci resmen dinamitlemişlerdi.

Hatırlarsınız, Hasan Cemal kendini dağlara vurmuştu. Kandil'e 'salak mısınız, niye çek

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar