Erdoğan'ın vizyonuna düşmanlar

Dünya Bankası'nın memurlarını Türkiye'ye lider olarak pazarlamaya çalışan medya acentelerinin Erdoğan'ın konuşmasını "yetersiz" bulması son derece anlaşılırdır

AK Parti'nin 7. Olağan Kongre'siyle ilgili yapılan değerlendirme ve eleştirilere baktığımda çoğu kesimin dar bir bakış açısını aşamadığını görüyorum.

'Ekonomi ne olacak, kim nereye, hangi makama geldi' gibi günlük sorun ve problemlerin dışına çıkamayarak hem AK Parti ve Erdoğan'ı hem Türkiye'nin durduğu tarihi yeri görme imkanını ıskalıyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması için 'sıradandı, manifesto niteliğinde değildi, yeni bir şey söylemedi, bu ekonomi ne olacak' gibi eleştiri yöneltenler aslında kendi dar ufuklarının hapishanesinden dışarı çıkamayan, basit ikbal hesaplarının esiri haline gelmiş zavallılardır. Bugüne hapsolanlar geleceğin sesini duyamazlar.

Erdoğan yaptığı konuşmayla Türk tarihine...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar