Erdoğan'ın bu kadarını da mı söylemeye hakkı yok?

Gözden bir kere düşünce tekrar yukarıya çıkma güdüsü harekete geçiyor herhalde. Sözcü'nün manşetine çıkan Ahmet Davutoğlu'nu görünce aklımdan böyle geçirdim. 'Biz olmasak...

Gözden bir kere düşünce tekrar yukarıya çıkma güdüsü harekete geçiyor herhalde. Sözcü'nün manşetine çıkan Ahmet Davutoğlu'nu görünce aklımdan böyle geçirdim.

'Biz olmasak Erdoğan bir hiçti' sözü ne anlama geliyor? Bir tespit mi yapmış oluyor Sayın Davutoğlu?

Sözcü'nün manşetine çıkarak kendisini düşürmüş olmuyor mu?

Sanıyorlar ki, Erdoğan'ın gözünden düştüler. Hayır! Davutoğlu da Babacan da maalesef milletin gözünden düştü.

Yıllarca CHP'ye karşı mücadele edip sonra 6'lı masalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi iktidardan devirme girişimlerine alet olmayı başka nasıl değerlendirmek gerekir, gerçekten bilmiyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu ve Babacan için 'o makamlara gelmediler, getirildiler' dedi. Haksız bir laf mı etti? Ya da hakaret ve küfür mü?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar