Erdoğan'a karşı tek parti oldular

Dünya, geride büyük bir yıkım bırakan koronavirüs sonrasına hazırlanıyor. Hasar büyük olduğu için haliyle kavga ve gürültü de büyük olacak. Bu süreci en az hasarla atlatan Türkiye ise yeni...

Dünya, geride büyük bir yıkım bırakan koronavirüs sonrasına hazırlanıyor. Hasar büyük olduğu için haliyle kavga ve gürültü de büyük olacak.

Bu süreci en az hasarla atlatan Türkiye ise yeni dönemde bütün potansiyelini yansıtabileceği fırsatlarla karşı karşıya. Tarih, ülkemize büyük bir atılım, sıçrama yapma imkanı sunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu gerçeği baştan beri gören isimlerin başında geliyor. Korona sonrası yeni bir dünya şekilleniyor ve Türkiye de bu dünyada en iyi yere sahip olmak için kolları sıvamış, hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Psikolojik olarak Türkiye iyi bir hava yakaladı. Planlanandan çok daha kısa bir sürede Türkiye 2023 hedeflerine ulaşabilir, ekonomik ve siyasi olarak bu süreçten güçlenerek çıkar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hedefleri rahatça gerçekleştirebilecek bir süreye de sahip. Türkiye’nin elindeki en büyük koz, 2023’e kadar seçimsiz bir zaman aralığına sahip olması. En büyük şansımız bu.

Fakat

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar