Diyarbakırlı anneler ve CHP

Diyarbakırlı anneler, evlatlarını terörün pençesinden kurtarmak için HDP’nin kapısına dayanırken; CHP aynı kapıyı, HDP’ye can suyu vermek için çalıyor.  Ekrem İmamoğlu ile...

Diyarbakırlı anneler, evlatlarını terörün pençesinden kurtarmak için HDP’nin kapısına dayanırken; CHP aynı kapıyı, HDP’ye can suyu vermek için çalıyor. 

Ekrem İmamoğlu ile Muharrem İnce HDP’yi ziyarete doyamadı. Bir gün Mardin’de, diğer gün Diyarbakır’da HDP’lileri ziyaret edip destek sunuyorlar. 

Oysa HDP açısından durum çok vahim; Hatice Ana’dan sonra dün de oğlu dağa kaçırılan Diyarbakırlı başka anneler HDP’nin kapısına dayandı. Bir annenin şu sözleri dikkat çekiciydi: “Diyarbakır’da genç bırakmadınız, ya cezaevinde ya toprağın altında. Alıştınız insanları dağa göndermeye. Senin çocuğun hangi özel okulda okuyor, sen bunu desene!” 

CHP’lilerin muhakkak ki duymazdan geleceği annelerin bu isyanı, PKK/HDP’nin gerçek yüzünü gözler önüne serecek nitelikte. CHP’nin “mağdur” diye ayrılmadığı HDP kapısı, kim bilir kaç ananın evladına mezar oldu.  

CHP istediği kadar HDP’yi “mağdur” ilan edip can suyu vermeye devam etsin; HDP’nin oylarına talip olan

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum