Davutoğlu da FETÖ yalanlarına sarıldı

Ahmet Davutoğlu, operasyon sitelerinden birine verdiği röportajda “Erdoğan’ı Gezi’ye götürüp gençlerle görüştürmek istedim, kabul etmedi” demiş.

Bununla da yetinmemiş Davutoğlu, Erdoğan ve ailesini tutuklama girişimi olarak tarihe geçen FETÖ’nün 17-25 Aralık yalanlarına sarılmış, dört bakanın Yüce Divan’a gönderilmesi için ne kadar çok mücadele (!) ettiğini anlatmış, daha doğrusu ifşa etmiş. 

“İfşa” demişken değinmemek ayıp olur; Davutoğlu’nu ilk ifşa eden, “Aman Hoca, emanete ihanet etme noktasına geldin” diye uyaran Süheyb Öğüt oldu. Fakat yazı yayımlandığı internet sitesi tarafından sansürlendi ve bir süre sonra da kaldırıldı. Ahmet Davutoğlu kendisine altın tepside sunulan Başbakanlık makamını dava arkadaşlarına, doğrudan liderine ve Erdoğan’a karşı kullanma noktasına gelmişti. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar