CHP'de milli bir hassasiyet kaldı mı?

Türk çıkarlarına en büyük muhalefetin içeriden, CHP’den kaynaklandığı artık bütün çıplaklığıyla gün yüzüne çıkmış durumda.

Üstelik örtülü ya da dolaylı değil, CHP açık açık devletin-milletin ortak çıkarları diyebileceğimiz konularda “karşıt” tutum alıyor. İsrail, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ni insansız hava araçlarıyla takviye ederken CHP grubu, Kuzey Kıbrıs’a gönderilen İHA’larımıza sadece karşı çıkmakla kalmıyor, salya sümük, küfür hakaret, tehdit ve şantajla Kıbrıs’a İHA gönderildiği için Meclis’te kıyameti koparıyor. Milletin Meclisinde Türk İHA’ları üreten aileyi, şirketi, buna aracı olan herkesi açıkça tehdit edip gözdağı veriyorlar.  

Durum gerçekten çok vahim. Bir ülkenin ana muhalefet partisi,  neredeyse her konuda kendi devletinin karşısında yer alabilir mi? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar