CHP ve İYİ Parti'nin ‘Demirtaş' sevgisi

 HDP eski eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ı kendi partisinden daha çok CHP ve İYİ Partili vekillerin savunması enteresan değil mi?CHP Antalya Milletvekili Turan Aydoğan’ın TBMM Genel Kurulu’nda...

 HDP eski eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ı kendi partisinden daha çok CHP ve İYİ Partili vekillerin savunması enteresan değil mi?

CHP Antalya Milletvekili Turan Aydoğan’ın TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma kayıtlara kara bir leke olarak geçecek nitelikte. Aydoğan “AİHM’in kararını uygulamayın da görelim, açlıktan ölürsünüz” diye tehdit ettiği konuşmasında anlaşılmaz bir öfke ve tepki yansıtıyor. Bu neyin öfkesi, nefreti? Üstelik HDP’liler bile bu kadar yüksek perdeden devleti tehdit edemezken!

“Milliyetçi”, “ülkücü” İYİ Parti’nin de Demirtaş konusunda CHP’den geri kalır yanı yok. Partinin ağır toplarından, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon programda “AİHM’in Demirtaş kararına saygı duyulmalı” dedi. Demirtaş serbest bırakılmalı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar