CHP kurultayı ve Kemal Bey'in “dostları”

CHP kurultayı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık koltuğunu korumasının yanı sıra yakın geleceğe ilişkin birtakım hazırlıkların sinyallerini vermesi bakımından da önemliydi....

CHP kurultayı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık koltuğunu korumasının yanı sıra yakın geleceğe ilişkin birtakım hazırlıkların sinyallerini vermesi bakımından da önemliydi.

Kılıçdaroğlu’nun “dostlarla iktidara yürüyeceğiz” sözlerinde ifadesini bulan söz konusu “hazırlıklar”, aynı zamanda Türkiye’yi bekleyen birtakım kirli planları ve projeleri de işaret ediyor.

CHP’nin, Türkiye üzerinde dışarıdan kurulacak olan baskıyı içeriden tamamlamaya çalışmanın dışında bir misyona sahip olmadığını unutmayalım. CHP’nin Türk milletiyle ilgili hayırlı bir misyonu, vizyonu kesinlikle yoktur. Kurultayda kararlaştırılan söz konusu “hazırlıklar” da işte bu çerçevede yapılıyor.

Libya’da yenilgiye uğrayan Körfez ülkeleri ile Batı ittifakı, Mısır’ın darbeci generali Sisi’yi öne sürerek, yeni dönemde Türkiye’nin gücünü kırmak için baskıyı artırmaya devam edecek.

Kemal Kılı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar