'CHP Genel Merkezi'ndeki çete'

Başlıktaki bu ifade, yakıştırma veya tespit, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olmuş, kıdemli milletvekili, kendisinin söylemiyle 20 yaşından beri CHP’de olan Muharrem İnce’ye ait.

Bu ifadeyi kim dile getirse “yandaş” olmakla suçlanırdı şüphesiz. Ama CHP’nin en kıdemli ismi, parti genel merkezinin sonradan gelen isimlerden oluşan bir çetenin işgali altında olduğunu söylüyor.  

Çok mu şaşırtıcı, diye soranlar olabilir? CHP’yi yakından takip edenler hatırlayacaktır; İnce’ninkine yakın sözler CHP’nin en üst yönetiminde olan başka isimler tarafından da gündeme getirilmişti ve bu açıdan bakıldığında çok da şaşırtıcı değil. Tuncay Özkan’ın daha yakın bir zaman önce “CHP’nin gizli bir merkezden yönetildiği ve kararların o gizli merkez tarafından Kılıçdaroğlu’na dikte edildiğine” ilişkin sözleri çok tartışılmıştı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar