CHP adayı, bu yanıtı kaç kişiyle buldu?

Bir siyasetçi nazik olabilir, kibar olabilir, fazlasıyla kucaklayıcı olabilir ama İstanbul gibi büyük bir şehrin yönetimine talip olmuşsa biraz da akıl sahibi olması beklenir.   Evet, CHP adayından...

Bir siyasetçi nazik olabilir, kibar olabilir, fazlasıyla kucaklayıcı olabilir ama İstanbul gibi büyük bir şehrin yönetimine talip olmuşsa biraz da akıl sahibi olması beklenir.  

Evet, CHP adayından bahsediyoruz. 

Ordu valisine yönelik ettiği küfür ve hakaretlerden üç gün sonra ortaya çıkıp “vallahi o gün çok konuşma yapmıştım, sesim kısılmıştı, sizin ‘it’ diye anladığınız sözün tamamı aslında ‘basit’ idi; ama sözümün ‘bas’ kısmı gittiği için duyulmadı, sadece ‘it’ kısmı duyuldu. Ben vali beyin sadece basitliğini işaret ettim.” 

Şimdi bu yanıta “yalan” desek hafif kaçar; “yaratıcı” desek yaratıcılığa hakaret olur. “Basit” desek değil; çünkü ağızdan çıkan sesin yarısının çıkmaması, bir kısmının hava tarafından yutulması, karşı tarafa ulaşmaması falan çok karışık, çok kafa karıştırıcı. Görüldüğü gibi bu gerekçenin de anlaşılması hiç de “basit” değil.  

CHP adayı şüphesiz tek başına da çalışmıyor, arkasında koca bir “Ajans” bulunuyor. Bu ekibin to

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar