Bu terör biçimine bir ad bulmak bile zor

Bu ülkeyi ateşe vermek isteyenlerin elinden şimdilik bu kadarı geliyor. Ormanlarımızı yakıyorlar. O kadar korkunç bir terör biçimi ki bu, bir ad bulmak, nitelendirmek bile güç. Lanetlerin en kötüsünü hak...

Bu ülkeyi ateşe vermek isteyenlerin elinden şimdilik bu kadarı geliyor. Ormanlarımızı yakıyorlar. O kadar korkunç bir terör biçimi ki bu, bir ad bulmak, nitelendirmek bile güç. Lanetlerin en kötüsünü hak ediyorlar.

“İnsanlık düşmanları” demek bile hafif kalıyor; doğaya da canlılara da düşmanlar.

Bu zihniyetin sahip olduğu hiçbir değer yok. Kaplumbağaları, tavşanları, börtü böceği, ağacı yeşili yok eden canice bir ruh hali var karşımızda.

Ama ormanları ateşe verenlerin başı boş serseriler olduğunu düşünürsek yanılırız. Unutmayalım ki, bu yıkıcılığı üreten, yöneten, ülkemizin üstüne salan merkezler var.

Amaçları, bu korkunç yıkıcılığı bütün bir ülkeye yaymak.

Ellerinden gelse Türkiye’yi ateşe verecekler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar