Bu öfke nöbetlerinin sebebi başarısız olmaları

104 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan ve darbe çağrısı içeren muhtıra amacına ulaşamadan ellerinde patladı.CHP'nin başını çektiği muhalefet, ilkin muhtıraya 'İnsan Hakları' bildirisi muamelesi...

104 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan ve darbe çağrısı içeren muhtıra amacına ulaşamadan ellerinde patladı.

CHP'nin başını çektiği muhalefet, ilkin muhtıraya 'İnsan Hakları' bildirisi muamelesi yapmaya çalıştı. 'Düşünce özgürlüğü'nden dem vurarak, Voltaire'den alıntılar yaparak akılları sıra muhtırayı aklamaya kalktılar.

Tabii bu mümkün olmayınca her zaman yaptıkları gibi gündem değiştirmeye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmaya yöneldiler.

Genelde işe yaradığını düşündükleri için 'ekonomi' kartını öne sürdüler. Çarşıda, pazarda duvarlara '128 milyar dolar nerede' afişleri astırarak gündemi değiştirmek istediler.

Fakat muhtıranın elde patlamasına en çok içerleyenlerin FETÖ'cüler olması ayrıca dikkat çekti. FETÖ'nün üst düzey yönetici ve sözcüleri, hep bir ağızdan 'gün gelecek, Erdoğan devrilecek...' biçiminde gözü yaşlı mesajlar paylaşmak için sıraya girmişti adeta.

Anlaşılıyor ki, bir darbe planı daha boşa çıktı. Kemal

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar