Bombayı patlatanlarla kara propagandayı yapanlar aynı

İstiklal Caddesi'nde patlatılan bombanın ardından tıpkı 2015'te olduğu gibi FETÖ, PKK-HDP ve CHP ortaklığındaki kara propaganda makinesi devreye girdi. Türkiye, her iftiranın bir itiraf olduğunu geçen sürede...

İstiklal Caddesi'nde patlatılan bombanın ardından tıpkı 2015'te olduğu gibi FETÖ, PKK-HDP ve CHP ortaklığındaki kara propaganda makinesi devreye girdi. Türkiye, her iftiranın bir itiraf olduğunu geçen sürede, tecrübeyle öğrendi. Bombayı patlatıp ardından Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni 'bomba' patlatmakla, sivilleri katletmekle suçlayanlar açık ki, 5. Kol faaliyeti içindedirler.

Kara propaganda makinesi karşı cepheyi bastırma, akılları bükme, zihinleri bulandırma adına devreye sokuluyor. Bu kara propagandanın etkili olması ve toplumun bütün kesimlerine ulaşabilmesi için siyasileri olduğu kadar sanatçıları ve akademisyenleri de kullanıyorlar.

Aynı merkezden, aynı kalemden çıkmışçasına 'Türkiye 2015'e dönüyor' paylaşımlarının sebebi bu. Hükümetin, 2015'te bombaları patlatıp sivilleri katlettiğini ima ediyorlar, daha doğrusu açık açık söylüyorlar!

İstiklal'deki bombanın ardından PKK ve FETÖ hesapları yine devreye girerek saldırıyı hükümetin yaptığını

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar