Beyaz Türkler “sanatçılarına” sahip çıksın

Son dönemlerde fazla öne çıkartmaya başlamışlardı. Ufaktan ufağa taktikler vererek ses getirecek açıklamalarla toplumun genelinin tanımasını sağladılar. Kimi parlatıp, o konserden bu konsere koşturtup...

Son dönemlerde fazla öne çıkartmaya başlamışlardı. Ufaktan ufağa taktikler vererek ses getirecek açıklamalarla toplumun genelinin tanımasını sağladılar.

Kimi parlatıp, o konserden bu konsere koşturtup para aktarıyorlarsa bilin ki, onda bir iş var ve yakında patlatacaklar!

Gülşen de bu türden bir isim. Onun gibi bir sürü isim var ortalıkta; şarkıcı, türkücü, sinemacı şarlatan... Şarkıcılıkları kullanım değerlerine eşittir. Önce parlatıp sonra sosyal provokatör olarak sahneye sürüyorlar.

Gülşen'in söz konusu infiale sebep olan aşağılık sözleri de rastgele edilmiş değil. Toplumun büyük bir kesimini böylesine aşağılıkça bir şekilde 'sapıklıkla' suçlamak ancak psikolojik harp ürünü siyasi bir söylem ve eylem olabilir.

Kuşkusuz, bu zihniyeti 'sanatçı' adı altında meşrulaştırıp finanse eden kesim Beyaz Türklerdir. Gülşen, onların zihin dünyasına karşılık gelerek kendisini aynı zamanda parlatmaya çalışıyor.

Kimse ekonomik ve kültürel bir sınıfa

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar