Batı'nın ‘iyi' yanlarını alacaktık, faşizmini değil

Suriyelileri, Müslüman göçmenleri katleden ve topraklarından sürenlerle, bu göçmenleri burada kapı dışarı etmek isteyenler nedense aynı uluslararası ve yerel ittifakın bileşeni ya da parçası. Esed...

Suriyelileri, Müslüman göçmenleri katleden ve topraklarından sürenlerle, bu göçmenleri burada kapı dışarı etmek isteyenler nedense aynı uluslararası ve yerel ittifakın bileşeni ya da parçası.

Esed rejimi ve terör örgütü PKK/YPG'nin zulmünden kaçanları burada kabul etmeyip sınır dışı etmeye çalışan CHP, bir yandan Esed ile yakın işbirliği yapıyor, diğer yandan da PKK/YPG ile.

Suriye'nin demografisi değiştirilirken Türkiye'nin payına da o coğrafyada hedef seçilerek soykırıma uğratılan kitle düştü. Esed'in dar mezhepçi uygulamaları neticesinde Suriye'nin yüzde 60'ını oluşturan Sünni nüfus başta Türkiye olmak üzere Ortadoğu'ya ve dünyanın dört bir yanına dağıtıldı.

Terör örgütü PKK/YPG, Suriye'nin kuzeydoğusunda -terör devleti- hakimiyet kurabilmek adına 750 binden fazla Kürt'ü bölgeden sürdü. 400 bin Kürt Kuzey Irak'a sığınırken, 350 bin Kürt ise Türkiye'ye sığındı.

Esed rejimi ve terör örgütü PKK/YPG'nin zulmünden kaçanları bu kez burada CHP, İY

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar