Anti-emperyalist Portakal! 

Amerikan kanalı (Türkiye uzantılı) FOX TV’nin, Kanal İstanbul’a karşı çıkma gerekçesi hayli enteresan. Fatih Portakal’a göre Kanal İstanbul, ABD donanmasının Karadeniz’e çıkışının önünü açmak için yapılıyor! 

Portakal’ın, yükselen ABD karşıtlığını Kanal İstanbul karşıtlığına kanalize etmeye çalışması kabul edelim ki takdire şayan bir tilkilik. Amerikan kanalında “anti-Amerikancı” numarası yapıyor. Algı operasyonu adına her şeyi deniyor. Kendince şeytana pabucunu ters giydirmeye çalışıyor.  

Kanal İstanbul’a değişik gerekçelerle muhalefet edilebilir elbet. Yeter ki 3. Havalimanı’na yapılan muhalefet gibi olmasın. İstanbul Havalimanı’na yönelik yapılan muhalefetin nasıl saçma olduğu bugün iyice ortaya çıkmış durumda. Bu havalimanının taşıdığı yolcu sayısı 50 milyonu geçti. Daha birinci yılında onca kehanet, kötü senaryo çöp oldu. İşler tıkır tıkır yürüyor. Havalimanı hakkında o kadar atıp tutanlar peki şimdi nerede?  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar