Ankara’ya layık gördükleri aday

“Devşirme muhalefet”in geleceği nokta burasıydı; Erdoğan’ı zayıflatmak için sağdan soldan devşirdikleri adayların her gün yeni bir foyası ortaya çıkıyor. Ellerindeki en “sağlam”...

“Devşirme muhalefet”in geleceği nokta burasıydı; Erdoğan’ı zayıflatmak için sağdan soldan devşirdikleri adayların her gün yeni bir foyası ortaya çıkıyor. Ellerindeki en “sağlam” aday olan ve Ankara’ya layık gördükleri Mansur Yavaş da sahte senet düzenlemekten tutalım (1. İcra Mahkemesi’nin kararına göre) Yargı içinde çete kurmaya, vergi kaçırmaktan şantaj ve tehdide kadar ne kadar mafyatik iş varsa hepsiyle suçlanıyor. 

Muhalefetin başkenti teslim edeceği aday böyle tartışmalı bir isim mi olmalıydı? 

Yok efendim, AKP Ankara’yı kaybedeceğini anlayınca bu tür Yargı oyunlarına başvurdu, başkan adayımız Mansur Yavaş bey suçlu değil, mağdur! 

İyi de Mansur Yavaş bile karıştığı bu suçları doğru düzgün inkar edemiyor. Sahte senet düzenlediği mahkeme kararı. Yavaş, bunu reddederken yaptığı savunmasında vergi kaçırdığını kabul ediyor, attığı tehdit şantaj mesajlarını da üstleniyor. 

AK Parti Mansur Yavaş’ı suçlasa n’olur, savunsa n’olur; ortada ciddi k

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar