Amerika, bizim medyayı da eğit-donat programına almış

Bazı medya kuruluşlarının Amerikan vakıflarından fon alınmasını kamu kurumlarından alınan kredilerle bir tutan savunmalar yapıyorlar. 'Ne varmış efendim! Ziraat Bankası da Demirören'e kredi vermedi mi' diye...

Bazı medya kuruluşlarının Amerikan vakıflarından fon alınmasını kamu kurumlarından alınan kredilerle bir tutan savunmalar yapıyorlar.

'Ne varmış efendim! Ziraat Bankası da Demirören'e kredi vermedi mi' diye soruyorlar?

Kendi ülkelerine o kadar yabancılaşmışlar ki, Amerikan vakıflarını 'kamu kurumu' sanacak kadar da şuurlarını kaybetmişler.

Bir de 'Teksaslı emekli bir karı koca birikimlerini mezara götüreceklerine hayır hasenat işlerinde paylaşıyorlar' savunması var ki, gülmemek elde değil.

Söz konusu vakfın Amerikan istihbarat örgütüyle bağlantıları da deşifre olmuş ve bu konudaki bilgiler göz önünde duruyor aslında.

Ayrıca, 'medyascope'un isminin öne çıktığı bazı medya kuruluşlarının fonlanmasıyla ilgili haberler Aysberg'in sadece görünen yüzü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar