AK Parti önünde bombalar patlayacak!

Akşam gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz : ''Türkiye yeni yıla büyük umutlarla giriyor. 2023 için son düzlüğe girildi, desek yanlış olmaz. Büyük bir seçim heyecanı şimdiden Türkiye'yi sarmış durumda.''


Haberler

Yazarlar

Kurtuluş Tayiz

AK Parti önünde bombalar patlayacak!
3 Ocak 2022 Pazartesi
AK Parti önünde bombalar patlayacak!

Kurtuluş Tayiz
Dinle
TÜM YAZILARI
facebook
twitter
e-posta
AA
yazdır
Türkiye yeni yıla büyük umutlarla giriyor. 2023 için son düzlüğe girildi, desek yanlış olmaz. Büyük bir seçim heyecanı şimdiden Türkiye'yi sarmış durumda.

AK Parti için 2023, "Büyük Türkiye" demek. Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına Erdoğan "güçlü Türkiye" vizyonuyla damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Muhalefet ise 2023'e giderken "büyük felaketler" bekliyor. Ülkeyi istikrarsızlığa sürükleyecek "umutlar" içinde; bu yönde "gelişmeler" için muhalefet adeta dua eder halde. Bütün sermayelerini "ülke batsın"a yatırmış durumdalar.

Başka türlü iktidara gelme şanslarının olmadığını düşünüyorlar.

Böyle durumlarda genellikle görünmeyen bir el tarafından "terör aparatları" devreye sokulur. Yakın Türkiye tarihinde hep böyle oldu. FETÖ ve PKK, yıllardır bu işe yarıyor. Kritik anlarda patlayan bombalar, medya operasyonları, siyasi komplolar hep bu terör aparatı yapılar tarafından gerçekleştirildi. Türkiye'nin istikametine bazen ön planda bazen de geri planda tutulan FETÖ ve PKK gibi terör aparatları kullanılarak yön verildi.

Muhalefet ekonomik krize yatırım yapmıştı. 5. kol unsurları üzerinden kurları, enflasyon ve faizi patlatmak istediler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zamanında müdahalesiyle küresel güç çevreleriyle muhalefetin ortak planladığı "ekonomik istikrarsızlık" stratejisi boşa çıkarıldı.

2023'e giderken şimdi elleri boş. Büyük bir umutsuzluk içindeler. Ve ellerinde kullanılmaya müsait az buçuk kalan terör aparatlarını devreye koymak isteyecekler.

Bunun işaretleri hem FETÖ hem PKK cephesinden geliyor aslında.

FETÖ'nün yurtdışındaki firari yöneticilerinden Erkam Tufan Aytav'ın Youtube kanalında önceki gün yayınlanan bir programda bunun işaretleri verildi. Programa katılan firari FETÖ'cü Ergun Babahan, konuşmasında "2022 yılı Türkiye için gergin geçecek. AK Parti'nin önünde muhtemelen bombalar patlayacak" dedi. İnsanların aklına çeşitli musibetler gelebilir ama "AK Parti'nin önünde bombalar patlayacak" diye spesifik bir "musibet" gelmez herhalde. Babahan'ın, bu duyumlara FETÖ'nün "jimnastik kulüplerinde" denk gelmiş olması muhtemel!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar