Acırsanız acınacak hale gelirsiniz

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz’in bugünkü (24.01.2022)’’ Acırsanız acınacak hale gelirsiniz’’ başlıklı yazısı.

FETÖ parasıyla kurulan kanallarda, FETÖ'nün atadığı vekillerle, seçtiği gazetecilerle milleti temsil eden değerlere, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfretmeyi, hakareti "ifade özgürlüğü" ve "demokrasi" şeklinde pazarlamaya çalışıyorlar.

Dikkat ederseniz, muhalefetin hepsi bir ağızdan Sedef Kabaş'ın peşinden yine Erdoğan'a saldırıyor.

Özür yok; yanlış anlaşıldık, düzeltelim yok; açık bir şekilde Erdoğan düşmanlığını körükleyip duruyorlar.

Amaçlarının üzüm yemek olmadığını artık anlatmaya gerek yok sanırım.

Görüyorsunuz işte; Kılıçdaroğlu, Akşener hepsi bir ağızdan Kabaş'a arka çıkıyorlar. Düne kadar Erdoğan'ın yanında olan Karar gazetesi bile Kabaş üzerinden Erdoğan'a saldırıyor.

2023'e ne kadar umut bağladıklarını bu tablodan da anlamak mümkün. Elleri kalplerinde; "ya Erdoğan bu kez de kazanırsa" diye panik haldeler. Ahlaka, edebe, utanmaya, şuna buna da takılmadan sınırsız bir Erdoğan düşmanlığına kendilerini kaptırdılar.

Bu tablo karşısında ne yapılmalı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ'yle ilgili güzel bir sözü vardı; "acırsanız acınacak hale gelirsiniz" diye.

Kabaş ve türevleri FETÖ ürünüdür; FETÖ ise eski yeni Gladio demek. Derin devlet demek. Amerika, İsrail demek. Batı istihbaratı demek.

Bu ülkeye düşman ne varsa FETÖ o demek.

Sedef Kabaş ve türevleriyle FETÖ'yle mücadele kapsamında mücadele edilmelidir. Şunu bilelim ki "İfade özgürlüğü" olarak aklamaya çalıştıkları medyadaki küfür, hakaret ve tehdit dili kimliksiz, kılıksız, maskeli FETÖ'cülerin 5. Kol faaliyetinden başka bir şey değil.

Bu yüzden "acırsanız acınacak hale gelirsiniz" sözünü akıldan çıkarmamak gerekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar