40 kere söyleyin belki 'mağdur' olur

AK Parti içinden çıkacak olası yeni partiye zemin bulmak için İstanbul seçimleri bulunmaz bir nimet oldu. Hem Abdullah Gül’ün, hem Ahmet Davutoğlu’nun YSK kararının ardından gecikmeksizin tutum almaları da...

AK Parti içinden çıkacak olası yeni partiye zemin bulmak için İstanbul seçimleri bulunmaz bir nimet oldu. Hem Abdullah Gül’ün, hem Ahmet Davutoğlu’nun YSK kararının ardından gecikmeksizin tutum almaları da bunu gösteriyor.  

Dikkat edilirse CHP’den daha çok bu çevreler Ekrem İmamoğlu’na kol kanat germiş durumda. İmamoğlu’dan ciddi ciddi bir “mağdur” çıkarmaya çalışıyorlar. “Efendim muhafazakarlar bu yükü nasıl kaldırırmış, büyük haksızlık olmuş! Bu haksızlığa yürek dayanmaz” gibi yarı acılı arabesk tarzı bir kara propagandayı aralıksız sürdürüp duruyorlar.  

Aslında burada Erdoğan’a doğrudan bel altı vuruyorlar. Sanki YSK kararı tamamen haksız ve adaletsiz! Kararla ilgili peşin bir hüküm  oluşturmaya çalışıyorlar. 367 göndermeleri ise tam bir itibar suikastı niteliğindeydi; Erdoğan’ı eski Türkiye’nin yozlaşmış aktörleriyle eşitleme kurnazlığı yapıyorlar kendilerince.  

Meselenin İstanbul’dan fazlası ol

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar