Paris’ten İstanbul’a yeni Gezi rüyası

Fransa’daki sokak gösterileri burada da birtakım malum çevreleri heyecanlandırmışa benziyor. Bu kesimler sokakları yeniden ateşe vermek ve ülkeyi yakıp yıkmak ateşiyle yanıp tutuşuyorlar.  Çoğu...

Fransa’daki sokak gösterileri burada da birtakım malum çevreleri heyecanlandırmışa benziyor. Bu kesimler sokakları yeniden ateşe vermek ve ülkeyi yakıp yıkmak ateşiyle yanıp tutuşuyorlar. 

Çoğu kişi hâlâ maalesef Gezi’nin uzun süre hazırlığı yapılan, organize, dışarıdan yöneltilen ve Türkiye’yi destabilize etme projesi olduğuna hâlâ inanmıyor. Gezi olaylarıyla ilgili süren soruşturma kuşkusuz bu konulara açıklık getiriyor, getirecektir.

Gezi’de öne çıkan bazı isimlerin, özellikle de gazeteci ve sanatçıların birer ajan-provokatör olduğu geç kalan Gezi soruşturmasıyla iyice aydınlığa çıkacaktır. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gezi’ye yönelik taviz vermeyen, dik duran tutumunun da ne kadar yerinde ve haklı olduğu bugün çok daha iyi anlaşılıyor. 

O dönem “mesajı aldık” diyerek Erdoğan’ı açığa düşürmeye çalışanların nasıl sinsi hesapların içinde olduğu da bu son bir yılda iyice görüldü. 

Erdoğan’ı sokağın hedefi haline getirerek, “diktatörlük”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar