Erdoğan’ı ötekileştirmeyi başaramadılar 

Küreselci çete, meşhur 2009 Davos panelinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef tahtasına koymaya başladı. O tarihten sonra, belki de dünyada hiçbir lider aleyhinde olmayan bir kara propaganda mekanizması...

Küreselci çete, meşhur 2009 Davos panelinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef tahtasına koymaya başladı. O tarihten sonra, belki de dünyada hiçbir lider aleyhinde olmayan bir kara propaganda mekanizması çalıştı. Erdoğan’ı gözden düşürmek için yeryüzünde söylenmemiş bir söz, atılmadık bir iftira bırakmadılar. 

Yargı kumpasları, değişik siyasal komplolar ve son olarak doğrudan askeri darbeye bile başvurdular. Fakat ne Erdoğan aleyhindeki kara propaganda ne de darbe girişimleri sonuç verdi. Algı operasyonları ile Batılıları belki biraz etkileyebildiler ama Ortadoğu ve Türkiye’de aynı sonucu elde edemediler. Erdoğan’ın Türkiye ve Ortadoğu’daki olumlu algısı her geçen gün daha da arttı. 

Amerikan merkezli Pew (Pew Research Center)’un Ortadoğu’da yürüttüğü çalışmanın sonuçlarına göre bölgede son yıllarda en çok etkisini artıran ülke Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan ise bölgede en yüksek olumlu algıya sahip lider. 

Rapora göre, bölgede genel olarak siyasi lide

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar