Kemal Bey, kasetin siyasi ayağı kim?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Madem Fetullahçılık suç, açıklayın o zaman kaç milletvekili ByLock kullanıyor, bilelim” diyor. “100 mü, 150 mi, 180 mi? Onun için...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Madem Fetullahçılık suç, açıklayın o zaman kaç milletvekili ByLock kullanıyor, bilelim” diyor. “100 mü, 150 mi, 180 mi? Onun için gizliyorlar” diye de ekliyor.

CHP liderinin ByLockçu’ların peşine düşmüş olması şüphesiz sevindirici bir gelişme. Ama hazır ayağına kadar gelmişken Hürriyet’e “AKP’de şu kadar ByLockçu var, isimleri şu, şu ama gizliyorlar” dese ya! Madem biliyor, neden açıklamıyor? Kimden korkuyor, neden çekiniyor? Hadi Kemal Bey’i anladık, onunla röportajı yapan Hürriyet temsilcisi ya da muhabiri neden sormuyor “Kim bu AK Parti’deki ByLockçular” diye?

“Gazetecilik mi” demiştiniz? Bunun adı gazetecilik değil, vur-kaç; Hürriyet çamur at, izi kalsın gazeteciliği yapıyor. Varsa AK Parti’deki ByLock’çuların listesini Kemal Bey açıklasın, Hürriyet de manşetten versin. “Karargâh rahatsız” manşeti atanlar herhalde ByLockçu’ların listesini yayımlamaktan korkmaz, değil mi?

Karın ağrıları başka. Kemal Bey’i CHP’nin başına getiren kaset kumpası ne zaman gündem olsa yardımına ilk Hürriyet yetişiyor. Ne de olsa suç ortakları. Kaseti çeken FETÖ, manşetten patlatan ise Doğan medyasıydı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kumpas mağduru Deniz Baykal’a bir çağrıda bulundu. Baykal’a “Gel, sana Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte kim kumpas kurdu, gösterelim” dedi. Baykal’dan cılız bir ses geldi ancak, yüreği yetmedi “Evet, yarın geliyorum anlat bakalım kim bu kumpası nasıl kurmuş” demeye.

Kumpasta adı geçen Kemal Bey ne yaptı, ne yanıt verdi? Hangi ara konuşmuşsa Hürriyet’e artık, “Alakaya çay demle” tadında, FETÖ’nün bilindik gündem değiştirme taktiğiyle büyük bir yalanı manşetten savurdu. Yalan büyük olunca daha inandırıcı oluyor, galiba. Bunları hep FETÖ’den öğrendiler. Utanma, rezil olma diye bir dertleri de olmadığından, başları her sıkıştığında büyük bir yalana sarılıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar