CHP'li Seyit Torun liyakat meselesini çok yanlış anlamış

Liyakati olmayanları sırf partiliniz olduğu için işe almayacağınızı söylemeniz iyi güzel ama “Elbette önceliği bizi destekleyenlere vereceğiz” dediğiniz andan itibaren kadrolaşmaya yol açmış oluyorsunuz Seyit Bey.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bir gün iktidara gelirsek işe alımlarda liyakatli olması koşuluyla CHP’ye destek verenlere öncelik tanıyacağız” demiş.

Tam sözleri şöyle:

“Liyakata dayalı bir çalışma uygulayacağız. Hani bu demek değil ki bizim çalışma arkadaşlarımızı, bize destek verenleri ihmal edeceğiz. Tabii ki önceliği onlara vereceğiz. Ama bu liyakat ölçüsünde olacak. O işte bir becerisi varsa değerlendireceğiz. O işe uygun değilse sırf partilimiz diye işe almamız uygun olmaz.”

Yani aynı becerilere sahip iki isimden hangisi CHP’liyse onu tercih edeceğini itiraf ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazze’deki sivilleri Mısır’a göndermek çözüm değil   12 Ekim 2023 | 1.113 Okunma Akılalmaz bir gerçek, Kılıçdaroğlu yine tezkereye ‘Hayır’ diyor! 11 Ekim 2023 | 5.823 Okunma Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ‘Evet’ diyen siz değil miydiniz? 21 Eylül 2023 | 3.101 Okunma Erdoğan AB ile yolları ayırır mı? 19 Eylül 2023 | 1.181 Okunma Özgür Özel’in adaylığı muhalif seçmende heyecan yaratıyor mu? 14 Eylül 2023 | 4.618 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar