Ahmet Hakan'a bir program tavsiyesi

Hayır hayır yine muhalefet partilerinin içini karıştıracak bir konuk önerisi yapmayacağım. Dünkü yazısında “MİT’ten CIA’ye Enver Altaylı’nın olağanüstü maceraları” temalı bir kitap var mı piyasada?” diye sormuş.

Hayır hayır yine muhalefet partilerinin içini karıştıracak bir konuk önerisi yapmayacağım.

Dünkü yazısında “MİT’ten CIA’ye Enver Altaylı’nın olağanüstü maceraları” temalı bir kitap var mı piyasada?” diye sormuş. ODA TV de kendisi için detaylı bir okuma listesi hazırlamış.

Bense direkt Enver Altaylı’yı dinleyeceği bir program önereceğim.

Youtube’da “32. Gün Arşivi” adında bir hesap var. Mehmet Ali Birand’ın efsane programlarını yeniden yüklüyorlar. Hem de bugünün sıcak gündemine paralel içerikler seçerek.

İşte oraya iki gün önce bir buçuk saat süren önemli bir röportaj yüklediler.

Yıl 1999. Program konuğu şu anda FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski MİT mensubu Enver Altaylı. Karşısında rahmetli Birand, Soner Yalçın ve neredeyse çocuk yaştaki Cüneyt Özdemir…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazze’deki sivilleri Mısır’a göndermek çözüm değil   12 Ekim 2023 | 1.108 Okunma Akılalmaz bir gerçek, Kılıçdaroğlu yine tezkereye ‘Hayır’ diyor! 11 Ekim 2023 | 5.819 Okunma Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ‘Evet’ diyen siz değil miydiniz? 21 Eylül 2023 | 3.094 Okunma Erdoğan AB ile yolları ayırır mı? 19 Eylül 2023 | 1.176 Okunma Özgür Özel’in adaylığı muhalif seçmende heyecan yaratıyor mu? 14 Eylül 2023 | 4.616 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar