Devletin Sigortası: MHP

     24 Haziran seçimlerinden önce birçok kişi sürekli seçim tahminleri yaptı. Özellikle sanki anlaşmışlar gibi Milliyetçi Hareket Partisi üzerine büyük bir manipülasyon yaptılar....

     24 Haziran seçimlerinden önce birçok kişi sürekli seçim tahminleri yaptı. Özellikle sanki anlaşmışlar gibi Milliyetçi Hareket Partisi üzerine büyük bir manipülasyon yaptılar. Birçok anketörler de MHP’yi %5-6 gibi oranlar üzerinde gösterdiler. Bu da yetmezmiş gibi bazı sözde Vatansever, özde hain olan bazı kişier de MHP ile dalga geçer gibi söylemler ile yıpratmaya çalıştı. Sanki çok anlıyorlarmış gibi asla ama asla barajı geçemez dediler. Hatta sözüm ona eski bir bakan da MHP için şöyle demişti: ‘’ "MHP yüzde 10’u geçsin Ankara Tandoğan meydanında anırırım" demişti. (Acaba şimdi kendini nasıl hissediyor)

     Dolayısı ile pek çok farklı şekilde aynı amaç doğrultusunda MHP’nin üzerine oynadılar. Ama bir şeyi hesap edemediler… MHP bu ülkenin sigortasıdır. Rahmetli Alparlaslan Türkeş’in de dediği gibi: ‘’ MHP’nin bitmesi için Nuh Tufanı gerekir’’ Evet MHP 24 Haziran’da en başarılı parti olmuştur. Neredeyse birçok kişiyi yanıltmıştır. Ona güvenenleri de gururlandırmıştır.

     MHP denge unsurudur. Ülkenin Derin merkezidir. 2200 yıllık geleneğin köklerini içinde yaşatan bir partiden çok daha fazlasıdır... Bugün MHP'yi acımasız ve mesnetsizce eleştirenler bu ülkede gayri milli ne varsa destekliyor. MHP, Vatanın derdiyle dertlenen ve derdi memleket olan Türk Devleti'nin üç hilalini bağrında taşıyan bir partidir.

Bu arada dün bazı TV kanallarında da birtakım yorumcular; efendim MHP oyunu nasıl yükseltir, yok MHP nasıl barajı geçer vs. söylemler ile güya şaşkınlıklarını, ama aslında kahrolmalarını sergilediler.

     Özellikle baktığımız zaman, Türkmen beyi Devletin Ak Saçlısı Devlet Bahçeli Bey’in Devletin bekası yönündeki söylemlerinden tutun da pek çok konuştuğu olaylarda ki öngörüleri ve muazzam feraseti ile siyaset üstü hamleleri de unutulmayacak bir husustur. Sadece Cumhur İttifakı hamlesi değil, pek çok Devlet’in en kritik zamanlarında 2200 yıllık Türk Devleti’nin üst aklının bir tezahürü şeklinde hareket etmesi de ayrıca önemlidir.

Bu kadar bölünmeye ve üstünde türlü oyunlar oynanmasına rağmen MHP'nin dimdik güçlü bir şekilde menziline devam etmesi demek ülke ve Devlet için çok önemlidir... Unutmayın: MHP bu ülkenin sigortasıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dün Menderes’e Bugün Erdoğan’a ABD’nin Tehlikeli Oyunu 06 Ağustos 2018 | 288 Okunma Dün Menderes’e Bugün Erdoğan’a ABD’nin Tehlikeli Oyunu 06 Ağustos 2018 | 51 Okunma Türkiye’nin Avrasya Stratejisi 23 Temmuz 2018 | 193 Okunma Nato’nun Uyuyan Hücreleri 13 Temmuz 2018 | 272 Okunma Devletin Sigortası: MHP 26 Haziran 2018 | 212 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar