24 Haziran Seçimleri ve Kaos Planları

     24 Haziran seçimlerini çok önemsiyorum ve diğer seçimlerden çok farklı bir seçim olarak görüyorum. Lakin bu seçimler çok büyük provokasyonlara gebedir. Özellikle seçim...

     24 Haziran seçimlerini çok önemsiyorum ve diğer seçimlerden çok farklı bir seçim olarak görüyorum. Lakin bu seçimler çok büyük provokasyonlara gebedir. Özellikle seçim akşamı ve seçimlerden hemen sonrası için büyük güvenlik önlemleri alınmalıdır. Bu konuda çok dikkatli olunmalıdır.

     Bu bağlamda özellikle güvenlik kuvvetlerimizin çok geniş bir önlem alması zaruridir. Bu konuda kulağıma gelen ilginç bilgiler var. Seçim gecesi ve ertesi günü özel olarak uyandırılan hücre evleri var. Bunların görevi Psikolojik savaş uzmanıdır. Provokasyon konusunda özel olarak eğitimlidirler. Kitleler üzerinde büyük bir etki sağlamak amacıyla harekete geçtiklerini düşünüyorum. Kaosdan düzen için sahada olacaklar...

     Özellikle İstihbari anlamda geniş bir bilgi havuzu oluşturup, gerekli önlemler için önemli adımlar atmalıyız. Emniyet kuvvetlerimiz ise eylem olması muhtemel yerlerde önceden geniş güvenlik önlemleri almalılar. Provokasyon yapması muhtemel kişiler gözaltına alınmalıdır. Eylem için Taksim meydanı ve Kadıköy başta olmak üzere muhtemel yerler çok önemli bir şekilde kontrol altında tutulmalıdır. Herkes her fırsatta sandıktan çıkan demokrasi diyor ama kaybedenler hemen bir ayaklanma ve isyan hareketine girişiyor. Bugüne kadar bunun örneklerini irili ufaklı gördük. Lakin bu seçimler ve kurulan ittifaklar çok boyutlu olunca, olaylar da çok boyutlu olabilir. Bunu fırsat bilen özel eğitimli dış destekli bazı İstihbarat ajanları ve yerli işbirlikçileri kitleleri hızlı bir şekilde manipüle ederek (Gezi olaylarında olduğu gibi) bir kaos ortamı oluşturmak için hazırda bekliyor.

     Özellikle bu konuda küresel kaosculardan da ses çıkmaya başladı. ABD'li bir düşünce kuruluşunda kıdemli uzman olan Alan Makovsky, 24 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’de bir kaos yaşanacağını da iddia etti… Bu bağlamda söylemler olduğu gibi, bir takım eylemler de ileri ki süreçte beklenen hadiselerdir. Bu konuda her ne olursa olsun çok dikkatli olmalıyız.

     Korkarım ki Türkiye’deki hastalıklı zihniyet seçimler üzerinden birilerinin ekmeğine yağ sürercesine bu kaos planında 24 haziran gecesi sokakları terörize etmek isteyecek… Umarım bunların hiç biri olmaz lakin görünen köy klavuz istemez. Bazı şeyler çok açık bir şekilde söyleniyor. Bu da seçimlerden sonra Türkiye’nin enerjisinin düşürülmesi ve seçimlerin sabote edilip, yeniden bir erken seçim söylemlerinin dillendirilmesi demek oluyor.

     Türkiye’nin böyle zor bir dönemden geçtiği zamanlarda Vatan ve Millet kaygımızın son derece hassas olması gerekmektedir. Herkes burnundan soluyor. Dışarıda da büyük bir ayrışmanın ön izleri çok rahat bir şekilde görülmektedir. Ancak her ne olursa olsun seçimden sonra Türkiye’nin bazı kaos planlarına uğramaması için ortak payda Vatan ve Millet bekaası yönünde birleşelim ve hep birlikte geleceğin Türkiye’si için çalışalım. Türkiye bölgesinde daha da güçlü bir konuma gelmesi için var gücümüzle çalışalım. Şucu bucu demeden el ele verip birlikte güçlü Türkiye’yi inşaa edelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dün Menderes’e Bugün Erdoğan’a ABD’nin Tehlikeli Oyunu 06 Ağustos 2018 | 288 Okunma Dün Menderes’e Bugün Erdoğan’a ABD’nin Tehlikeli Oyunu 06 Ağustos 2018 | 51 Okunma Türkiye’nin Avrasya Stratejisi 23 Temmuz 2018 | 192 Okunma Nato’nun Uyuyan Hücreleri 13 Temmuz 2018 | 272 Okunma Devletin Sigortası: MHP 26 Haziran 2018 | 212 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar