Unutmayın!

“Tarih boyunca anasına sarılır gibi vatan toprağına sarılan Mehmetçiklerin her biri tertemiz ve her biri alabildiğine fedakârdır. Her birinin mücadelesi en az bir diğeri kadar destansıdır. Belki de bu yüzden...

“Tarih boyunca anasına sarılır gibi vatan toprağına sarılan Mehmetçiklerin her biri tertemiz ve her biri alabildiğine fedakârdır. Her birinin mücadelesi en az bir diğeri kadar destansıdır. Belki de bu yüzden Türk milleti; unvanı, yaşı, rengi, ismi ne olursa olsun hepsine birden ‘Mehmetçik’ deyip bağrına ve ruhuna basmıştır evlatlarını.

Aliler, Ahmetler, Hasanlar, Ömerler olarak doğup, yaşayanlar; vatan ve millet uğruna bir adım öne çıktığında topyekûn Mehmetleşmişler, milyonlarca damlanın birleşip okyanus olması gibi onlar da “Mehmetçik” olmuşlardır.

Gerçekten de Mehmetçik; evlattır, ağabeydir, amcadır, dayıdır, babadır ama hepsinden öte ‘Mehmetçik; ulusun tamamıdır.’”

Ben de “Unutmayın!” adını taşıyan ve 19 Eylül Gaziler Günü itibariyle Kırmızı Kedi Yayınlarından çıkan kitabımda Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyenlerin maşası olan kukla PKK’yla yaklaşık 40 yıldır canlarını ortaya koyarak mücadele edenlerin yani kahraman gazilerimizin hikâyelerine yer verdim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Veda... 04 Şubat 2019 | 331 Okunma Veda... 04 Şubat 2019 | 46 Okunma Dünyanın düzeni değişirken 28 Ocak 2019 | 187 Okunma Kahramanlarını unutan milletler geleceği güvenle kucaklayamaz! 21 Ocak 2019 | 159 Okunma Yeni ‘Bozkurt’lar yeni ‘Toros’lar 14 Ocak 2019 | 1.259 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar