Küresel Vizyon yola çıktı

16 Nisan Referandumu'ndan çıkan 'Evet'le, Avrasya'nın bölgesel 'oyun kurucu' ülkesi olan Türkiye'nin küresel ölçekte vizyon oluşturacağı yeni bir süreç de başlamış oldu. Siyaset ve yerel yönetimdeki...

16 Nisan Referandumu'ndan çıkan 'Evet'le, Avrasya'nın bölgesel 'oyun kurucu' ülkesi olan Türkiye'nin küresel ölçekte vizyon oluşturacağı yeni bir süreç de başlamış oldu. Siyaset ve yerel yönetimdeki liderliği ile her daim 'ilk'lere imza atmış olan CumhurbaşkanıErdoğan'ın, en değerli eserlerinden biri olan AK Parti'ye 979 gün sonra dönüşü, Türkiye'ye tarihi dönüşümler yaşatmış bir partinin ve 'vizyon'un, 'bölgesel' bir spektrumdan, 'küresel' bir spektruma geçişi açısından tarihi nitelik taşıyor.

Erdoğan'ın liderlik ettiği Anayasa Referandumu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli ile, Türkiye'nin küresel ekonomi-politikte üstleneceği role yönelik 'küresel vizyon'un önemli sac ayaklarından biri. 17 Nisan sabahından itibaren, Türkiye'nin 'küresel vizyon'u da yola çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sadece mayıstaki dünya turu ve katılacağı uluslararası zirve ve temaslar, 'küresel vizyon' konusunda gerekli ipuçlarını vermekte.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024’ün beş küresel riski 22 Nisan 2024 | 97 Okunma Küresel kutuplaşmanın ‘ekonomik’ sonuçlar 19 Nisan 2024 | 41 Okunma Küresel ekonominin 4 ‘derinleşen’ sorunu 17 Nisan 2024 | 105 Okunma Türkiye’nin küresel hedefi yüzde 1.5 15 Nisan 2024 | 100 Okunma Küresel talebin direnci ve Türkiye’nin büyümesi 10 Nisan 2024 | 61 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar