Vatikan'ın "küflenmiş" Kudüs tutkusu!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin  giriştiği "Zeytin Dalı" harekâtının başarıyla sonuçlanmasını ve şehit düşen Mehmetçiklere Yüce Allah'tan, iki dizimden geçirdiğim operasyon icabı ancak...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin  giriştiği "Zeytin Dalı" harekâtının başarıyla sonuçlanmasını ve şehit düşen Mehmetçiklere Yüce Allah'tan, iki dizimden geçirdiğim operasyon icabı ancak şimdi yazımda rahmet diliyorum.

"Zeytin Dalı" ile ilgili gün be gün ayrıntılar değiştiğinden haftalık bir yazıya konu edilmesi büyük zorluklar taşıyor.

Bu nedenle, Orta Doğu'dan bir konu ile yeniden huzura çıkmak bize düşüyor.

Kutsal Kudüs'ün sadece Müslümanların vazgeçemediği bir "sorunu" olduğunu kabul etmeyen, Hristiyanlık dünyası bu isteğini çok uzun yıllardan beri, bazen açık bazen kapalı bir şekilde savunuyor.

Üstelik Vatikan'ın başı çektiği bu "tutku"nun baş aktörlüğünü bizzat Papa yönlendiriyor.

İsrail'in insanlık dışı tutumuna ve uğruna kanlar dökülen inadına rağmen Vatikan'ın tabii ki bu arada Filistin'in zaman zaman tek başına kalsa da, Kudüs için vazgeçilmezlik kendini baş gösteriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 93 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 126 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 366 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 235 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar