Türkiye'ye büyük tehdit sürüyor

Parçalanmaktan bir türlü kurtulamayan Suriye ve üzerinde terör örgütleri devşirmekten bıkmayan bir dünya Türkiye'den de ellerini çekmiyor. Son seçimlere birkaç hafta kala, güvenliğimizi çok...

Parçalanmaktan bir türlü kurtulamayan Suriye ve üzerinde terör örgütleri devşirmekten bıkmayan bir dünya Türkiye'den de ellerini çekmiyor.

 Son seçimlere birkaç hafta kala, güvenliğimizi çok yakından ilgilendiren dış siyasi ve askeri gelişmelerin yeniden gündeme gelmesi veya getirilmesi Türkiye'ye büyük dikkat hatta sorumluluklar yüklediğine dair uyarı notlarımız ne yazık ki, gündemdeki "vahim" yerini koruyor.

11 Haziran 2018 tarihli yazımızdan bazı hatırlatmalar yapmamız icap ediyor:

"Büyük ekonomik sıkışıklık içinde bulunan Türkiye'nin yeni harcamalara girmesi, aslında her kesim tarafından istenmiyor.

Üstelik, işin içinde yine ABD'nin, çoğu daha sonra doğru dürüst yerine getirilmeyen veya tamamen unutulan taahhütleri hâlâ zihinleri kurcalıyor.

İster istemez, "yine ABD'nin tuzağına düşmeyelim" endişesi ortalığı bulandırıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 93 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 126 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 366 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 235 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar