Türkiye'nin Suriye topraklarında savaşı!

Suriye topraklarında, herhangi bir savaşın kime zarar kime fayda getireceğini kesinlikle belirlemek mümkün görünmüyor.Üstelik, Suriye topraklarında muhtemel bir savaşın genişlemesi halinde en çok zarar-ziyanı...

Suriye topraklarında, herhangi bir savaşın kime zarar kime fayda getireceğini kesinlikle belirlemek mümkün görünmüyor.

Üstelik, Suriye topraklarında muhtemel bir savaşın genişlemesi halinde en çok zarar-ziyanı Türkiye'nin görebileceği öne sürülüyor.

Gerçekten de, şimdiye kadar "sinsi sinsi" politikalar güden ABD ve müttefiklerinin ve "sus pus" kalan Rusya'nın Türkiye'ye karşı olumlu planlar peşinde olmadıkları artık anlaşılıyor.

Aslında, durum ve gelişmeler Türkiye'nin derhal yeni bir "Suriye politikası" belirlemesi ve büyük bir "sıcak temas" olmadan  yalnızlık pozisyonundan kurtulması gerekiyor.

Türkiye'nin öteden beri, içine düştüğü bir çok sorun bütün uzmanlar tarafından ayrıntılı bir şekilde belirtiliyor.

Türkiye'nin dış siyaset olarak bir kenara atamayacağı bölgesel sorunlarının bitmek bilmediği söyleniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 91 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 124 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 363 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 232 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar