Trump'a rağmen "Kudüs olmadan asla"!

Daima belirttiğimiz gibi, Orta Doğu anılınca akla; petrol, gaz, su kısacası "enerji" geliyor... Tabii ki; tehditler, sabotajlar, çatışmalar, barut, kan ve istilalar.Bir bakıma Orta Doğu, bu kaynakları ve stratejik konumuyla süper...

Daima belirttiğimiz gibi, Orta Doğu anılınca akla; petrol, gaz, su kısacası "enerji" geliyor... Tabii ki; tehditler, sabotajlar, çatışmalar, barut, kan ve istilalar.

Bir bakıma Orta Doğu, bu kaynakları ve stratejik konumuyla süper güçlerin her zaman iştahını açıyor, dünyanın başına "bela" oluyor.

Son senelerde, Irak ve Suriye'de akıtılan kan bölgeyi daha da tehlikeli hale sokuyor. Kudüs'ün tamamen İsrail'e bırakılması için yapılan güç gösterisi, vahşete dönüşüyor.

Filistin ve İsrail düşmanlığının en önemli faktörünü Kudüs'ün oluşturduğu bütün dünyada kabul görüyor.

Kudüs'ün üç dinin de şehri olduğu biliniyor.

Ancak, özellikle İsrail, bunca insan kaybına rağmen Kudüs'ten vazgeçmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 91 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 124 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 363 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 232 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar