Trump "Cihan Savaşı" peşinde!

Kim ne derse desin; gün geçtikçe hırçınlaşan hatta çılgınlaşan ABD'nin sözde Başkanı, dünyayı ateşe vermekten bir türlü vazgeçmiyor.Aslında, ABD'nin hem siyasi hem ekonomik ve hem de...

Kim ne derse desin; gün geçtikçe hırçınlaşan hatta çılgınlaşan ABD'nin sözde Başkanı, dünyayı ateşe vermekten bir türlü vazgeçmiyor.

Aslında, ABD'nin hem siyasi hem ekonomik ve hem de askeri durumunun bir türlü düzelmemesi Trump'ı daha da çok azgınlaştırıyor.

Bu arada, İsrail'in her türlü desteğini ve Suudi Arabistan'ın yardımını gören Trump'ın şimdi en büyük hedefi Orta Doğu haritasını tamamen değiştirmek ve özellikle İsrail ile Suudi Arabistan'ı düşman olduğu İran'ı ortadan kaldırmak sonra da, Türkiye'nin jeopolitik konumunu sıfırlamak ile özetleniyor.

Her ne kadar, şimdiden, on hatta on beş kadar, ülke Orta Doğu'da boy gösterirken asıl tehlikenin ABD'nin takındığı durum olduğu artık biliniyor.

"Büyük tehdit sürüyor"

İslam âlemine yönelik büyük bir tahribatın düğmesine basılmış bulunuluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 91 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 124 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 363 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 232 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar