"Nükleer tehdit" ve İran!

Türkiye'nin etrafı ABD ve müttefikleri tarafından çevrili duruma getirilmişken, komşusu İran'ın da aynı "şer güçler" tarafından büyük bir "Nükleer tehdit" altında bulunması bölgemizi çok...

Türkiye'nin etrafı ABD ve müttefikleri tarafından çevrili duruma getirilmişken, komşusu İran'ın da aynı "şer güçler" tarafından büyük bir "Nükleer tehdit" altında bulunması bölgemizi çok kritik bir duruma sokmuş bulunuyor.

Gerçekten de; bir tarafta ABD, İsrail, İngiltere, Fransa, Yunanistan, Almanya hatta Mısır; Doğu Akdeniz ve Kıbrıs açıklarında çeşitli sondajlar yaparak ve Türkiye ile uğraşarak büyük bir engel oluştururken, İran'a karşı da neredeyse aynı ülkeler tarafından  "Nükleer tehdit" oluşturuluyor.

Tabii ki, Suriye'nin durumu ele alınırsa Rusya ve Çin gibi süper ülkelerin, tam olarak ne yapacakları da şimdiden bilinemiyor.

Ne var ki, Orta Doğu'nun her zamankinden daha fazla "tehlikeli" bir konum içinde olduğu açıkça görülüyor.

Türkiye'nin içinde bulunduğu stratejik konum bir kenara konulursa, şimdilerde en büyük gelişme İran üzerinde oluşuyor.

 Süre dün doldu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 93 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 126 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 366 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 235 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar