Gelecek hâlâ Avrasya'da mı?

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'de şimdilerde de Kuzey Irak'ta teröristlere karşı amansız bir şekilde mücadele verirken, 21. Avrasya Ekonomi Zirvesi, bu yıl 40'tan fazla ülkeden beş yüze yakın devlet adamı, akademisyen...

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'de şimdilerde de Kuzey Irak'ta teröristlere karşı amansız bir şekilde mücadele verirken, 21. Avrasya Ekonomi Zirvesi, bu yıl 40'tan fazla ülkeden beş yüze yakın devlet adamı, akademisyen, iş ve din insanlarının bir araya gelmesiyle yine dikkatleri çekiyor.

Düzenlenecek oturumlarda; barıştan diyaloga, uluslararası anlaşmazlıklardan teröre, konular teknolojinin artan etkisiyle siyasetin durağan yapısı içinde ele alınırken, akıllı şehirlere yönelen teknolojik bakış, duruş da bu çerçevede gündeme getiriliyor.

Ayrıca 21. Avrasya Ekonomi Zirvesi'nde interaktif bir çalıştayda gençlerin gelecek ile ilgili düşünceleri, endişeleri, öğrenmek arzuları da değerlendiriliyor.

Bu çalıştayda siyasetçi, akademisyen, dini liderler ve gençler yan yana geliyor.

21. Avrasya Ekonomi Zirvesi'nde; "Dijital Dönüşümün Toplumsal Eşitlik Kültürüne Etkileri, Ezber Bozan Kadınlar" konulu bir paralel oturum da yer alıyor.

 Bu arada, Müjgan Suver'in başarıyla organize ettiği kadınlar ile ilgili panellerden biri daha bu yıl gerçekleşiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 91 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 124 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 363 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 232 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar