​​​​​​​Ermeniler'in "küstah talebi"!

Türkiye'ye karşı; son zamanlarda sık sık siyasi, ekonomik ve askeri  saldırılarda bulunan ABD "Ermeni yalanını" gündemde tutmaya çabalıyor.ABD Temsilciler Meclisi, "Ermeni soykırımı" tasarısını kabul...

Türkiye'ye karşı; son zamanlarda sık sık siyasi, ekonomik ve askeri  saldırılarda bulunan ABD "Ermeni yalanını" gündemde tutmaya çabalıyor.

ABD Temsilciler Meclisi, "Ermeni soykırımı" tasarısını kabul ederek, 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nda sözde soykırımı kabul ediyor.

Buna paralel olarak, Fransa gibi "haysiyetsiz" hükümetler aynı küstahlığı gösteriyor.

Öyle anlaşılıyor ki, önüne "kemik atılan" Ermenistan her zaman olduğu gibi yine Nisan'da çeşitli taleplerde bulunarak, kinini bir kere daha kusmaya hazırlanıyor.

Yani, Ermeniler 2020'de "toprak talep" etme cesaretini kendilerinde buluyor.  

Her şeyden önce; Ermenilerin 2020 hazırlıklarına, "acil" önlem almak için, Türk kamuoyunu uyandırılmak görevi medyanın "ciddi" bir şekilde üstlenmesi koşul oluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 93 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 126 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 366 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 237 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar