Ermenilerin "İftira vakti"!

Bir yandan Türkiye'nin giriştiği "Zeytin Dalı Harekatı", diğer yanda şaşkın Hollanda'nın akıl almaz "soykırım" girişimi kararı daha Nisan'a gelinmemesine rağmen, Ermenistan'a iftiralarını...

Bir yandan Türkiye'nin giriştiği "Zeytin Dalı Harekatı", diğer yanda şaşkın Hollanda'nın akıl almaz "soykırım" girişimi kararı daha Nisan'a gelinmemesine rağmen, Ermenistan'a iftiralarını başlatmış bulunuyor.

Asırlık olayları, her yıl özellikle Nisan ayı sonlarında ısıtıp ısıtıp, dünya kamuoyuna kabul ettirmeyi deneyen Ermenistan'ın bu kez iftiralarına erken başlamasının arkasında tabii ki yabancı unsurların tahrik ve destekleri yer alıyor.

Nitekim Ermenistan, Türkiye ile olan "normalleşme protokolünü" iptal ettiğini şimdi açıklaması da bunu gösteriyor.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Türkiye ve Ermenistan arasında 2009 yılında ülkeler arasındaki diplomatik ilişkileri normalleştirmek üzere Zürih'te imzalanan normalleşme protokolünü iptal ettiğini açıklaması yeni bir "Ermeni oyunu" olarak nitelendiriliyor.

 Çünkü, protokolün imzalandığı 2009 yılında Erdoğan'ın, protokol

imzalanması için önce Ermenistan'ın Karadağ krizini çözmesi gerektiğini söylemesinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi protokolü imzalamaktan vazgeçtiği biliniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 91 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 124 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 363 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 232 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar