2019'da da çölde serap görmeyelim!

Yarın bütün dünyada yeni bir yıla giriliyor...Ne var ki insanoğlu, yine sosyal ve ekonomik sorunlarla, acılarla kana bürünmüş bir seneyi geride bırakmanın dramını da yaşıyor.Tabii afetler ve ufak tefek...

Yarın bütün dünyada yeni bir yıla giriliyor...

Ne var ki insanoğlu, yine sosyal ve ekonomik sorunlarla, acılarla kana bürünmüş bir seneyi geride bırakmanın dramını da yaşıyor.

Tabii afetler ve ufak tefek çatışmalar bir yana bırakılırsa, asıl kan dökmelerin yine Orta Doğu'da yaşanıyor olması bitmeyen bir korkuyu beraberinde getiriyor.

Asırlardan beri neredeyse aynı "trajediyi" yaşayan Orta Doğu'da İsrail'in dışında bütün ülkelerin Müslüman oluşu da dikkatlerden kaçmıyor.

Gerçekten de, Afganistan, Pakistan, İran, Irak, Suriye, Lübnan, Filistin, Mısır, Libya hatta Sudan'a kadar uzayan bir eksende huzursuzluk süre geliyor.

Her şeyden önce, Türkiye'nin Suriye sorununun bir an önce çözülmesi Türk halkının en büyük temennisi olarak değerlendiriliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 93 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 126 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 366 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 235 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar