Seçim sonuçlarının büyük yükü!

Yüz binlerin sokaklara caddelere ve meydanlara dolduğu daha doğrusu "çaresiz kalan" kalabalıkların, can havliyle dinlediği  liderlerin iddialı ve sert sözlerinden sonra dün yapılan seçimin sonuçları aslında...

Yüz binlerin sokaklara caddelere ve meydanlara dolduğu daha doğrusu "çaresiz kalan" kalabalıkların, can havliyle dinlediği  liderlerin iddialı ve sert sözlerinden sonra dün yapılan seçimin sonuçları aslında ülkeye büyük yükler getiriyor.

Her şeyden önce yıllardan beri oluşan, bazı kuşkuların giderilmesi için, özveri ve sağduyu icap ediyor.

Yazının kaleme alındığı sırada, henüz seçim sonuçları kesin olarak alınmamışken, "elektronik güç, oyların dağılımına etkide bulundu" görüşünü öne sürmemek sadece "hatırlamak" gerekiyor.

"Elektronik güç" unsurunun, seçimlerin neticelerini, dolayısıyla iktidarı belirleyebileceği de çoğu kişilerin belleğinden hâlâ çıkmıyor.

Kim ne derse desin; dünyamız hem fiziki, hem siyasi kabuk değiştirirken, elektronik güç, seçim sonuçları dahil her sahada kendini rahatlıkla gösteriyor.

Çünkü böylelikle, bir "kuşku" her seçimde kamuoyunu etkiliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 93 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 126 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 366 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 237 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar