Silivri’den CHP ve AK Parti için notlar

SİLİVRİ.FETÖ davalarına TBMM Başkanlığı adına katılan Avukat Rıza Saka’nın bir uyarı notu ile karşılaştım. Duruşmalarda tuhaf şeylerin olduğunu, ortamda ciddi değişikliğin...

SİLİVRİ.

FETÖ davalarına TBMM Başkanlığı adına katılan Avukat Rıza Saka’nın bir uyarı notu ile karşılaştım. Duruşmalarda tuhaf şeylerin olduğunu, ortamda ciddi değişikliğin olduğunu yazıyordu notta. Geçen aylarda duruşmaları izlediğimden, gelişmeleri yerinde görmek için Silivri’ye gittim dün.

Bir kere, öncesine oranla psikoloji cidden değişmiş. 113 sanık, sanki ağırlaştırılmış müebbetle yargılanmıyor da, mağdurlar, mağduriyetlerinin giderilmesi için şikayetçi konumundalar.

ŞEHİT YAKINLARINA SATAŞAN SANIKLAR VE AVUKATLAR

Yakına oturdum. Tuvalete giderken sanıkların yüzlerini, hareketlerini izledim. Öyle pişmanlık, utanç, hata yapmış yüz ifadeleri yoktu. Birbirlerine şaka yapıyor, yakınlarına el sallıyor, tuvalet sırası için askerlere acele etmeleri için baskı bile yapıyorlardı.

Asıl olay dün olmuş. Şahit olan avukatlardan dinledim. Şehit yakınlarına, gazilere sataşan sanıklar, avukatlar, sanıkları alkışlayan yakınları varmış. Tam bir garabet hali.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar