Sade bir isyan hakkı

Olmuyor bazen. İnsanın her zaman reel politiğin soğuk diliyle konuşmaya, stratejinin mantık silsilesiyle hareket etmeye gücü yetmiyor.Yani insanoğlu aklıyla hareket etmesi gerekse de, duygularıyla yaşıyor.Bazı zamanlar var ki...

Olmuyor bazen. İnsanın her zaman reel politiğin soğuk diliyle konuşmaya, stratejinin mantık silsilesiyle hareket etmeye gücü yetmiyor.

Yani insanoğlu aklıyla hareket etmesi gerekse de, duygularıyla yaşıyor.

Bazı zamanlar var ki isyan etmek, bağırıp, çağırmak ve bu adaletsiz dünyada, bu çarpık düzende bir şeyleri böyle değiştirmek istiyor insan. Değişir mi bilmem. Lakin isyan hakkımı kullanmak istiyorum.

DOĞU GUTA’DA BM’YE İSYAN EDİYORUM

Doğu Guta’da ateşkes ilan edilmesine isyan ediyorum. BM Güvenlik Konseyi, binlerce çocuğun kimyasal silahlarla, varil bombalarıyla öldürülmesini bu kadar zaman seyretti, şimdi bir ateşkes ilan ediyor.

Ancak 72 saat sonra başlayacak. Ve bir ay sürecek. Bu nedir şimdi? Madem ateşkes yapmaya gücünüz var, neden şimdiye kadar çocukların ölümünü izlediniz? Madem gücünüz var, neden bir ay süreyle ilan ediyorsunuz? Neden bir ay sonra Ruslara ve Esed rejimine yeniden çocuk öldürme izni veriyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar