Nasıl bir medya düzeni istiyoruz?

Çocuklarınıza neyi miras bırakacağınızı düşünmüşsünüzdür. Peki siyasette, ekonomide kültürde, sanatta, medyada gelecek kuşaklara neleri miras bırakacağız?

Çocuklarınıza neyi miras bırakacağınızı düşünmüşsünüzdür. Peki siyasette, ekonomide kültürde, sanatta, medyada gelecek kuşaklara neleri miras bırakacağız? Bizi nasıl hatırlayacaklar?

Bizden öncekilerin bıraktığı mirası düşünelim. Nasıl hatırlıyoruz onları ve nasıl yad ediyoruz?

Buradan gelecek kuşakların bizim hakkımızda neler düşüneceğini kestirebiliriz.

28 Şubat medyası, sanırım medya tarihinde en çok eleştirilen bir dönem olarak bize miras kaldı. O günün yöneticileri zaman zaman özeleştiri yapıp, şimdi aynı hataların yapılmaması gerektiğini söylüyorlar.

Bugün üniversitede geleceğin gazetecisi olacak çocuklar yetiştiriyoruz. Onlara bizden öncekilerin hatalarını anlatırken, bizim yaptığımız yanlışları da söylüyorum. Gelecekte aynı hataları yapmasınlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.496 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.083 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 743 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar