Mesaj gruplarıyla imtihanımız

“Sünnet” diye grup kurmuş. Telefon rehberinde kim varsa eklemiş. Hepsine oğlunun sünnet davetiyesinin fotosunu gönderiyor. “Hepinizi bekliyorum” diyor altına da.Sonra onlarca kişinin cevabı düşüyor gruba....

“Sünnet” diye grup kurmuş. Telefon rehberinde kim varsa eklemiş. Hepsine oğlunun sünnet davetiyesinin fotosunu gönderiyor. “Hepinizi bekliyorum” diyor altına da.

Sonra onlarca kişinin cevabı düşüyor gruba. “Allah hayırlı etsin… Bereketli olsun… Maşallah Maşallah…”

O daha bitmeden, ‘düğün’ diye bir grup çıkıyor ortaya. “Cahit ile Ayşe’nin en mutlu gününde sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Kalender düğün salonu Ümraniye…”

Ve altına onlarca mesaj yine yağıyor. “Hayırlı uğurlu olsun Abdullah abi… Vay kerata Cahit bu kadar büyüdü mü ya… Yaşlanıyoruz Abdullah, yaşlanıyoruz… Abi o gün şehir dışındayım kusura bakma ne olur…”

Böyle devam edip gidiyor…

Bir de toplu mesaj grupları var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar