Makul insanlar topluluğu

Sıkıntılarımız var. Tartışıyoruz. Daha iyi bir ülkemiz olsun, daha iyi bir devletimiz olsun diye konuşuyoruz.Çok emek verdik. Çok bedeller ödedik ve çok şükür ülkemizi iyi bir noktaya getirdik....

Sıkıntılarımız var. Tartışıyoruz. Daha iyi bir ülkemiz olsun, daha iyi bir devletimiz olsun diye konuşuyoruz.

Çok emek verdik. Çok bedeller ödedik ve çok şükür ülkemizi iyi bir noktaya getirdik. Şimdi sorunlar görüyoruz. Bizi geriye doğru götürecek sorunlar bunlar. O nedenle ülkesinin daha ileriye gitmesi için çaba gösteren her vatan severin eleştirilerine kulak kabartmalıyız.

Evet, aramızda kötü niyetliler var. Evet, vatan hainleri bu gibi durumlardan fırsat yaratmaya çalışır. Evet, bu durumu siyasi çıkara çevirmek isteyenler olabilir.

Lakin hiçbirine aldırmamalıyız. Daha iyi bir ülke, daha iyi bir devlet ve daha mutlu bir millet için tartışmaya devam etmek zorundayız. Daha önce tartıştığımız ve bitirdiğimiz konuları yeniden tartışamayız, başa dönemeyiz.

Bir kere şu herkesi “hain” ilan etmeye hazır duran kalemi bir kenara bırakın. Yapıcı eleştirilerden korkmamak gerek. Özeleştiri bizi daha kuvvetli yapar. Doğru yaptığında alkışlayan, yanlış yaptığında bunu eleştiren herkes ülkesine iyi hizmet ediyor demektir.

Sadece alkışlayanlar da, sadece eleştirenler de aynı hatayı yapıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar