Kriz yönetme ve inandırıcılık

Siyaset ve iletişim, en çok kriz anlarından etkilenir. Siyasetçilerin becerisi de kriz anında ortaya çıkar. Birçok kriz, siyasi lider doğurmuştur. Birçok kriz de partilerin, siyasetçilerin büyük yara almasına...

Siyaset ve iletişim, en çok kriz anlarından etkilenir. Siyasetçilerin becerisi de kriz anında ortaya çıkar. Birçok kriz, siyasi lider doğurmuştur. Birçok kriz de partilerin, siyasetçilerin büyük yara almasına neden olmuştur.

Bu yüzden kriz yönetimi başlı başına bir bilim haline gelmiştir.

İstanbul seçimlerinde siyaset ve iletişimde yaşananlar, tam olarak “siyasal iletişim” krizidir.

HUKUK, SİYASET, İLETİŞİM ÜÇGENİ

Seçimlerinde birtakım sorunlar olduğu aşikar. Sonuçlarından yola çıkarsak, değişen oy oranları, yeniden yapılan sayımlar, düzeltilen geçersiz oylar sistemde bazı sorunların olduğunu gösteriyor bize.

Bu teknik sorunların düzeltilmesi için yapılan hukuki itirazların tamamı doğru atılmış adımlardır. Nitekim AK Parti’nin yaptığı da budur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 738 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum